duminică, 24 mai 2009

CRIZE

NU, nu am nici o serie de crize, momentan. Asta este doar titlul piesei de teatru de la care tocmai m-am intors. Unde?...in ClubA. Trupa de teatru Arca lui Noe.... deci Mada si Danny sunt geniali. Si tin sa mentionez ca, in ciuda faptului ca au un succes imes, sunt cei mai de treaba omuleti de pe tot mapamondul.
Piesa merita vazuta, are o poveste destul de draguta, iar atmosfera creeata de regizor/dj prin muzica pe care o foloseste in timpul piesei e geniala. Si o alta mare contributie o are insusi clubul. Deci merita cu adevarat vazuta. Vi-o recomand cu cea mai mare sinceritate.

Asa...si o alta intamplare.....si anume vineri.... plec de la scoala..... merg la cursurile de actorie.... ne da, ca de obicei, drumul acasa...si prefer sa iau taxi-ul, dupa cum am primit un sfat.
Frumooos...gasesc unul, urc, ii spun "Strada straduintei nr. 2", idiotul intreaba "si asta unde e?" eu .." la fostul cinema cultural" perfeeect..... Porneste asta....totul bine si frumos.... ajungem la destinatie.... in masina racorica si bine ca de', omu' avea aere. Cand cobor, omu imi zice" 42 de lei" si raman umpic stupefiata. caaaaat? Ma uit pe aparatul de taxat...scria fix 32. cum pana mea 42?...Replica inteligenta: " Domnisoara, in timpul calatoriei aerul conditionat a fost pornit, si asta imi consuma multa benzina. Si doar nu o sa o platesc din buzunarul meu. Deci 42 de lei." Ce puteam sa fac..ii platesc omului si ma abtin de la comentarii inutile.....
Deci, in viitor, asigurati-va ca nenea taximetrist nu are aerul conditionat pornit la masina daca voi nu ii cereti asta, sau riscati sa platiti mai mult decat trebuie;));))

V-am pupat!

Un comentariu:

  1. 42 is The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything. ;)

    RăspundețiȘtergere