miercuri, 26 august 2009

Ce si cum fac fetele ...

Daca despre baieti a scris un baiat, si anume Cabral , m-am gandit sa scriu si eu din punctul meu de vedere, despre ce le poate duce mintea pe fete.

Ca si baietii, si noi suntem la fel de lase. Ne place sa ne agatam de o relatie de mult terminata, sperand ca el se va intoarce, chiar daca noi am fost cele care au pus punct. Cat despre modul in care dam papucii..let's see..

Exista fete superficiale, care vor relatii doar ca sa nu fie sigure. Acestea scapa de baietii respectivi dupa cateva zile, inlocuindu-i cu altii... ca de, se plictiseste si ea de el, iar lumea se obisnuieste cu ei impreuna si nu i se mai pare nimanui interesanta imaginea cu cei doi tinandu-se de mana. Aceste fete prefera sa ii lase balta pe baieti fara nici un cuvant...spera ca ei doar isi vor da seama ca nu isi mai doresc relatia respectiva atunci cand le vor vedea cu celalalt...sau ceilalti.

Sunt fete care se plictisesc pur si simplu de o relatie dupa o anumita perioada de timp, nu foarte lunga, gen 2-3 saptamani. Acestea nu suporta monotonia...si dupa ce "pasiunea" aceea de la inceput se consuma, in aproximativ o saptamana, pur si simplu nu mai au chef sa ii vada pe respectivii...si gasesc tot timpul scuze. Ele intotdeauna vor avea o explicatie pentru lipsa de la intalnire, sau pentru ca nu pot , pur si simplu, sa se vada cu el. Vor fi intotdeauna ocupate, obosite, stresate etc. Si spera ca baiatul va fi cel care sa spuna "stop". Dar el nu va face asta. Asa, fata nu ii va mai raspunde la telefon, va ignora orice semn de la el..si pana la urma saracul baiat se va resemna. Dar, intr-un final, fetei ii va parea rau pentru ce a facut si va incerca sa dea din nou de baiat, dar acesta o va ignora. Ii va plati cu aceeasi moneda:)

Exista si fete care sunt victime ale baietilor. Specia aceasta formata din fiinte imature, copii care niciodata nu se multumesc cu ceea ce au si vor intotdeauna mai mult(adica baietii...) . Fetele care au parte de un asemenea exemplar, vor sta si vor inghiti toate tampeniile pe care baiatul le poate face, pana la un punct. Un punct in care deja fata simte ca este tratata ca un gunoi. Ea isi ia inima in dinti si ori ii da un sms, ori pune o prietena sa ii spuna respectivului ca relatia lor s-a incheiat. De ce?..fiindca si fetele, ca si baietii, sunt lase.

Exista si fete care niciodata nu vor pune punct unei relatii. Sunt acele copile care cred ca primul lor iubit va fi si ultimul. Acele copile care cred ca au descoperit marea dragoste odata cu primul sarut. Fetitelor, treziti-va la realitate!!!

Foarte rar se intampla ca o fata sa ii spuna in fata unui baiat ca relatia lor nu mai merge si sa se desparta scurt si clar.

De asemenea, este foarte greu ca cei doi fosti iubiti sa ramana prieteni. Este frumos, dar foarte greu, si de aceea asemenea cazuri sunt foarte rare.

Sunt sigura ca mai exista multe alte metode, dar care mie imi sunt necunoscute. Deci cine are completari...comment si facem un update:).

V-am, pupat:)

2 comentarii:

  1. nu exista prietenie intre o fata si un baiat, crede-ma. unul din ei o sa cedeze si o sa vrea mai mult decat amicitie. tu in ce tipar te incadrezi?

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare asta .....chiar imi place.....:P...tine-o tot asa

    RăspundețiȘtergere